Ostalo

Kros utrka "Volim trčanje"

Objavljeno 24.06.2009.
Društvo športske rekreacije "Aktivan život" uz pokroviteljstvo Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba i tvrtke ADIDAS Croatia, organizira 2. kros utrku "Volim trčanje" u četvrtak 25.06.2009. u 9 sati na savskom nasipu kod Boćarskog doma u Zagrebu.
Kros utrka "Volim trčanje"
 

Utrka je podijeljena u četiri dijela: Baby maraton, DM-om dječji maraton, Utrka građana i Natjecateljska utrka, a sudjelovati može uistinu svatko, od djece do rekreativnih i naprednih trkača. Cjelokupan prihod prikupljen od startnina za utrku građana bit će darovan Zakladi Ana Rukavina, a svi oni koji žele dodatno donirati Zakladu moći će to učiniti direktno na utrci.

Prijave za utrku su već počele na internet stranici www.utrke.net, a možete se prijaviti i na dan utrke neposredno prije starta.

Sudionici i pobjednici utrka dobit će razne poklone: medalje, majice, sportsku opremu za trčanje i kupone za besplatne masaže, a organizator je pripremio i mnoštvo popratnih sadržaja za sudionike i gledatelje: nagradnu tombolu, druženje uz DJ-a, te besplatno vaganje na specijalnoj vagi sa izračunom indeksa tjelesne mase koje će vršiti Udruga za prevenciju prekomjerne težine.

Sve detalje o utrkama, satnici, startninama i poklonima/nagradama možete vidjeti na stranici www.utrke.net

Utrku će svojim dolaskom i sudjelovanjem podržati i mnogi uspješni sportaši i javne osobe: Mario Mlinarić, pobjednik FARME i Guinnessov rekorder; Dejan Patrčević, PRO Ironman; Marija Vrajić, naša najbolja ultramaratonka i žena s najboljim hrvatskim vremenom u maratonu 2008. godine; Drago Paripović, državni rekorder u maratonu i polumaratonu, te mnogi drugi.

Udruga Društvo športske rekreacije Aktivan život osnovana je s ciljem promicanja zdravoga i aktivnoga načina života koji pojedincima omogućava da unaprijede svoje zdravlje. Kroz svoj rad, udruga želi potaknuti pojedinca na mijenjanje (loših) životnih navika, te ga potaknuti na KRETANJE. Više o udruzi možete pronaći na adresi www.aktivan-zivot.hr.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili su Vam potrebni dodatni materijali, slobodno nas kontaktirajte na dolje navedene kontakte.

DŠR Aktivan život

www.aktivan-zivot.hr

info@ativan-zivot.hr

091/2543-419

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(28)
4.7 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.