Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo. Prijavite se!

Ostalo

Biometeorološka prognoza od 11. do 13.1.

Objavljeno 10.01.2017.

DHMZ

Biometeorološke prilike će u srijedu posvuda biti nepovoljne, uz vrlo niske temperature zraka, posebno u ranim jutarnjim satima i u noći.
Biometeorološka prognoza od 11. do 13.1.

To može uzrokovati poteškoće kod kroničnih bolesnika, starijih ljudi i male djece. Poseban oprez savjetuje se bolesnicima krvožilnog i respiratornog sustava.

Biometeorološke prilike će u četvrtak biti nepovoljne. Približavanje frontalnog sustava može kod meteoropata i kroničnih bolesnika tijekom dana uzrokovati razdražljivost, glavobolju, bolove na mjestima ranijih ozljeda, a u noći na petak slabiji san. U jutarnjim satima se preporučuje adekvatna zaštita od hladnoće, osobito srčanim i plućnim bolesnicima, starijim osobama i maloj djeci.

Pod utjecajem ciklone biometeorološke prilike će u petak u cijeloj Hrvatskoj biti nepovoljne. Zbog toga se kod meteoropata mogu javiti glavobolja, razdražljivost, manjak koncentracije i bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Tegobe od kojih inače pate reumatičari bit će pojačane vremenskim utjecajem.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Brzi priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi

Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.