Ostalo

Funkcionalno povezivanje bolnica

Objavljeno 24.06.2017.

Ministarstvo zdravstva

Iz ministarstva zdravstva je najavljeno kako će u idućih nekoliko dana biti predstavljen plan funkcionalnog povezivanja bolnica.
Funkcionalno povezivanje bolnica
 

Prema najavama, nijedna bolnica neće biti ukinuta, a sve će ostati pravni subjekti sa četiri osnovna odjela - internom, kirurgijom, ginekologijom i pedijatrijom.

Neki odjeli će se dogovorno raspoređivati između dvije povezane bolnice.

Prvim krugom funkcionalnog povezivanja, koji bi formalno trebao biti dovršen do jeseni, bit će obuhvaćene splitske bolnice na Križinama i Firulama, vinkovačka i vukovarska bolnica, karlovačka i ogulinska, šibenska i kninska, našička i osječka, brodska i gradiška, te požeška i pakračka bolnica.

Nakon toga razmatrat će se opravdanost pripajanja varaždinske i čakovečke bolnice, dubrovačke bolnice sa splitskom te pulske s riječkom bolnicom.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(9)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.