Žensko zdravlje

"Uhvati ritam" u subotu

Objavljeno 18.10.2017.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Udruga SVE za NJU, Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Grad Zagreb u subotu, 21. listopada na Cvjetnom trgu povodom Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke organiziraju javnozdravstvenu akciju "Uhvati ritam".
"Uhvati ritam" u subotu
 

U akciju su se uključili Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Klinički bolnički centar Zagreb.

Akcijom se skreće pozornost na važnost ranog otkrivanja raka dojke i odazivanja žena na pozive na besplatnu mamografiju iz Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke te na važnost optimalnog liječenja i skrbi o bolesnicama.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(7)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.