Tjelovježba

Nova inicijativa Sindikata biciklista

Objavljeno 09.02.2018.

Sindikat biciklista

U povodu Međunarodnog dana zimskog bicikliranja na posao, Sindikat biciklista će u petak od 7,30 sati na tajnim lokacijama dijeliti biciklističke doručke građanima koji se na posao upute biciklima.
Nova inicijativa Sindikata biciklista
 

Nakon dijeljenja doručaka, Sindikat biciklista poziva na zajedničku vožnju u popodnevnim satima.

Nakon tri uzastopne pobjede po broju prijavljenih biciklista, Zagrepčani ove godine drže visoko četvrto mjesto među gradovima gdje se biciklom ide na posao i po hladnom vremenu.

Vodstvo je preuzeo Novi Sad, a slijede ga američki gradovi Denver i Boulder, čijih se najviše građana registriralo na "winterbiketoworkday".

I Hrvatska drži čvrsto četvrto mjesto u ukupnom poretku zemalja koje sudjeluju u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao jer, osim Zagreba, registrirali su se i građani Varaždina, Osijeka, Splita, Rijeke, Pule, Zadra, Makarske, Čakovca, Bjelovara, Virovitice i Vinkovaca, a pohvale ponovno idu i Sutivanu na Braču s velikim brojem registriranih biciklista.

Inicijativa zimskog bicikliranja pokrenuta je 2013. u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama svijeta.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(4)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.