Ostalo

Nabava opreme za hrvatske bolnice

Objavljeno 13.09.2018.

Ministarstvo zdravstva

U Ministarstvu zdravstva su u srijedu potpisani ugovori o javnoj nabavi opreme za devet zdravstvenih ustanova u Republici Hrvatskoj.
Nabava opreme za hrvatske bolnice
 

Riječ je o opremi za KBC Osijek, KBC Zagreb, KBC Sestre milosrdnice, KBC Rijeka, KBC Split, KB Dubrava, OB Varaždin, OB Zadar i KB Sveti Duh.

Nabava je financirana bespovratnim sredstvima EU u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Europskog fonda za regionalni razvoj, koja su namijenjena za poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama u bolnicama u javnom zdravstvenom sektoru.

Ukupna vrijednost ugovora iznosi 151.736.250,00 kuna:

-uređaj za intra-kranijalnu radiokirurgiju u vrijednosti od 39.993.750,00 kuna dobio je KBC Zagreb
-uređaj MRI od 1,5T u vrijednosti od 7.968.750,00 kuna dobio je KBC Zagreb
- uređaje za magnetsku rezonancu 1.5T u vrijednosti 50.015.000,00 kuna dobili su KBC Zagreb, KBC Split, KBC Rijeka, KBC Sestre milosrdnice, KB Dubrava, OB Varaždin i OB Zadar
-digitalne angiosale za intervencijske radiološke procedure u ukupnoj vrijednosti 23.828.750 kuna dobili su KBC Zagreb, KBC Rijeka, KBC Sestre milosrdnice i KB Dubrava
-digitalnu angiosalu za intervencijske radiološke procedure u vrijednosti 5.609.375,00 kuna dobio je KBC Osijek
-angiografske RTG aparate za interventnu kardiologiju u vrijednosti 9.708.750 kuna dobili su KBC Rijeka i KBC Sestre milosrdnice
-angiografske RTG aparate za interventnu kardiologiju u vrijednosti 14.611.875 kuna dobili su KBC Split, KB Dubrava i KB Sveti Duh.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.