Ostalo

Obilježen Svjetski dan borbe protiv artritisa

Objavljeno 13.10.2018.

Udruga Remisija

Povodom Svjetskog dana borbe protiv artritisa obilježenog u petak iz Udruge Remisija ističu kako su upalne reumatske bolesti veliki zdravstveni problem koji pogađa sve više ljudi.
Obilježen Svjetski dan borbe protiv artritisa
 

Biološka terapija predstavlja suvremen i učinkovit način liječenja, no oboljelima od artritisa je dostupna s liste posebno skupih lijekova tek nakon što se prvih godinu dana njome liječe na teret bolničkog proračuna.

Geslo ovogodišnjeg Svjetskog dana artritisa i kampanje Europske lige protiv reumatizma je "Ne odgađaj - poveži se već danas".

I ove godine bit će održane utrke Reumatlon i Mini Reumatlon koje će se trčati 20. listopada na zagrebačkom Bundeku.

Prikupljenim donacijama financirat će se prvi dječji reuma kamp u Hrvatskoj, u kojem će se pomoći najmlađim pacijentima da se uspješnije nose s teretom bolesti i poboljšaju kvalitetu života.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.