Ostalo

Zagreb: Humanitarna akcija "Roboti na FER-u"

Objavljeno 13.12.2018.

FER

Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) i brend robotics@fer.hr organiziraju humanitarnu akciju "Roboti na FER-u".
Zagreb: Humanitarna akcija "Roboti na FER-u"
 

Humanitarna akcija će biti održana 19. prosinca od 10 do 16 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Posjetitelji će moći uživati u kuhanom vinu i čokoladnim kolačima koje će posluživati roboti.

Cilj je akcije prikupljanje donacija za Udrugu za autizam Zagreb.

Autizam je sveobuhvatni razvojni poremećaj kojeg karakteriziraju teškoće na području socijalne komunikacije, govora, emotivnog razvoja i imaginacije.

FER-ovi robotičari pozivaju na pomoć Udruzi za autizam Zagreb u provedbi njihove dugoročne misije: "Sretan život osoba s autizmom."

Akciji su se do sada odazvali roboti Pepper, Franka i Baxter, a samo bi božićno čudo spriječilo NAO robote da se i oni pridruže akciji.

Vrijedni FER-ovski roboti neće besposličariti: Pepper će primati narudžbe, Franka pripremati jela, a Baxteru je pripala čast posluživanja gostiju.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.