Ostalo

E-učionica u KBC Split

Objavljeno 10.02.2019.

KBC Split

U sklopu humanitarne akcije "Moja učiteljica zove se Nada" su Rotary klubovi "Split Novi" i "Zagreb 1242" Klinici za dječje bolesti KBC Split predali 200000 kuna namijenjenih opremanju e-učionice.
E-učionica u KBC Split
 

Teško bolesna djeca, koja ne mogu ići u školu, tako mogu pratiti nastavu i povezati se sa školskim kolegama, a moći će se povezati i s drugim školama i s muzejima.

Škola je u bolnici pokrenuta 1959. godine.

Godišnje kroz bolničku školu prođe oko 350 malih pacijenata kojima se sada pruža mogućnost da se svakog dana za vrijeme svog boravka u bolnici suvremeno obrazuju i da imaju mogućnost spojiti se sa svojim razredom.

Rekao je i da će učenici putem linka moći vidjeti svoje kolege iz razreda, roditelje i prijatelje te i interaktivno biti na određenim predstavama.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.