Ostalo

Humanitarna utrka Mliječna staza u nedjelju

Objavljeno 03.09.2019.

Mliječna staza

UNICEF-ova humanitarna utrka Mliječna staza održat će se 8. rujna s ciljem osiguravanja sredstava za nabavku opreme za rodilišta i bolji početak života za najmlađe.
Humanitarna utrka Mliječna staza u nedjelju
 

Utrka se održava u godini u kojoj se obilježava 30. obljetnica potpisivanja UN-ove Konvencije o pravima djeteta.

Startnih brojeva još uvijek ima, a UNICEF i rodilišta u Republici Hrvatskoj čekaju ovu vrijednu kotizaciju kako bi se nabavila sva potrebna oprema za majke i bebe kojima će se time omogućiti "startanje" u život u najboljim mogućim uvjetima.

Dječja utrka će se održati na Trgu kralja Tomislava s početkom u 10,00 sati, dok će se utrke na 5 i 10 kilometara za rekreativne i profesionalne trkače održati u 18,30 sati sa startom na Trgu Eugena Kvaternika.

Za utrku se prijavio najveći broj sudionika dosad - u dječjoj utrci sudjelovat će 410 djece, dok se za rekreativnu i profesionalnu utrku prijavilo više od 2100 odraslih.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.