Majka i dijete

5. Dječji sajam, najveseliji sajam u Hrvatskoj

Objavljeno 23.09.2010.
5. Dječji sajam održat će se od 1. do 3. listopada 2010. u Areni Zagreb. Uz mnoge radionice poput prošlogodišnjeg EKO kutka te raznih zabavnih igara, mališani će imati priliku razvijati zdravi natjecateljski duh kroz mnoštvo natjecanja.
5. Dječji sajam, najveseliji sajam u Hrvatskoj
 

 „Vikend bolnicu za medvjediće" organizira PLIVA kako bi svi mališani mogli dovesti svoje plišane ljubimce na „pregled" i zajedno ih sa studentima medicine „izliječiti".

PLIVA ovaj projekt provodi u suradnji sa studentskim udrugama SSHLZ i EMSA, a cilj je pripremanje najmlađih za susret s liječnicima i suzbijanje straha od odlaska liječniku.

Iako je ovo ponajprije Dječji sajam, mame i tate te budući roditelji moći će dobiti besplane savjete, nabaviti stručnu literaturu i kupovati po posebnim sajamskim cijenama, proći školu nošenja u sling maramama ili se natjecati u prematanju beba.

Ni ove godine nisu zaboravljeni oni kojima je potrebna pomoć. Humanitarna akcija Dječjeg sajma je u korist Dječjeg doma sv. Terezije od malog Isusa u kojem borave dječica u dobi od 8 mjeseci do 9 godina. Svi su pozvani pomoći s donacijama.

Posjetitelje očekuju još mnoga zanimljiva i atraktivna iznenađenja za mališane. Više informacija možete dobiti na web stranici www.djecjisajam.com

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(31)
4.7 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.