Ostalo

Najava helidroma u bolnicama

Objavljeno 14.07.2017.

Vlada RH

Vlada je na sjednici u četvrtak prihvatila zaključak o američkom financiranju izgradnje poligona za slijetanje helikoptera u četiri hrvatske bolnice.
Najava helidroma u bolnicama
 

Ministar zdravstva Milan Kujundžić je izvijestio o interesu Vlade SAD za financiranjem izgradnje poligona za slijetanje helikoptera u KB Dubrava, KBC Osijek, te Općim bolnicama u Slavonskom Brodu i Karlovcu.

Za izgradnju i opremanje helidroma Vlada SAD će osigurati 400000 američkih dolara, a Ministarstvo zdravstva sredstva u visini milijun kuna za podmirenje troškova PDV-a i poslove vanjskog nadzora.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(8)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.