Ostalo

Obavijest u vezi požara u Splitu i okolici

Objavljeno 20.07.2017.

Županijski zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije

Zbog požara u Splitsko-dalmatinskoj županiji i gradu Splitu, Županijski zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije kontinuirano prati vrijednosti koncentracija plinova u zraku o čemu će redovito obavještavati javnost.
Obavijest u vezi požara u Splitu i okolici
 

Građanima se preporučuje da se ne izlažu dimu i dimnim plinovima koji se šire s požarišta, te da zatvore prozore i vrata i ostanu u kućama i stanovima.

Ako netko nakon izloženosti dimu osjeti bilo kakve probleme i simptome, potrebno je odmah se javiti svom liječniku ili pozvati hitnu medicinsku pomoć.

Poseban je oprez potreban kod najosjetljivijih sugrađana s kroničnim respiratornim ili kardiovaskularnim bolestima, kod male djece te osoba starije životne dobi.

Njima se preporučuje izbjegavati tjelesne aktivnosti većeg intenziteta na otvorenom u gradu.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(10)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.