Ostalo

"Naše pravo na zdraviju budućnost"

Objavljeno 14.11.2017.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Povodom Svjetskog dana šećerne bolesti Služba za javno zdravstvo će 14. i 16. studenog u Udruzi "Ozana" održati javnozdravstvenu akciju "Naše pravo na zdraviju budućnost".
"Naše pravo na zdraviju budućnost"
 

"Ozana" je udruga osnovana s ciljem poboljšanja i unaprjeđenja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji.

Uz pomoć stručnih djelatnika Službe za javno zdravstvo će korisnici i stručni djelatnici moći provjeriti svoje zdravstveno stanje mjerenjem krvnog tlaka, koncentracije šećera u krvi uz savjetovanje o mogućnostima i metodama unaprjeđenja zdravlja te izbjegavanja rizičnih čimbenika razvoja bolesti usvajanjem zdravijih načina života.

Svrha obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti je promicanje važnosti obrazovanja i liječenja osoba sa šećernom bolesti ili povećanim rizikom za razvoj ove bolesti kako bi se poboljšalo njihovo zdravlje i ojačala njihova uloga u prevenciji razvoja šećerne bolesti u cijeloj obitelji.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(5)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.