Žensko zdravlje

"Nisi sama - ideš s nama" - nastavak akcije

Objavljeno 05.12.2018.

Nismo same

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" nastavlja humanitarnu akciju "Nisi sama - ideš s nama".
"Nisi sama - ideš s nama" - nastavak akcije
 

Akcija će trajati do 4. veljače 2019., kada se obilježava Međunarodni dan borbe protiv raka, a cilj je prikupiti novčana sredstva za žene koje se taksijem prevoze na kemoterapije i zračenja u zagrebačke bolnice.

Projekt "Nisi sama - ideš s nama" pokrenut je uz podršku Zaklade "Solidarna", a pod pokroviteljstvom je Grada Zagreba te brojnih partnera.

Udruga je dobila početna sredstva prije godinu dana, a u ožujku ove godine prvi je put korisnica programa besplatno prevezena na kemoterapiju.

U prethodnoj je kampanji prikupljeno više od 122000 kuna, a time pet do deset žena oboljelih od raka svakodnevno koristi besplatan prijevoz na terapije.

Humanitarnoj akciji mogu se priključiti i građani kupovinom majice u vrijednosti od 120 kuna, čime doniraju jednu povratnu vožnju taksijem, tunike od 150 kuna ili narukvice od 30 kuna.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.