Ostalo

Novouređen odjel u Klinici za psihijatriju Vrapče

Objavljeno 04.02.2019.

Klinika za psihijatriju Vrapče

U Zavodu za dijagnostiku i intenzivno liječenje Klinike za psihijatriju Vrapče u ponedjeljak je svečano otvoren novouređeni prostor Radiologije i pušten u rad CT uređaj 4. generacije vrijedan 2,5 milijuna kuna.
Novouređen odjel u Klinici za psihijatriju Vrapče
 

Time je Klinika za psihijatriju Vrapče postala prva psihijatrijska ustanova u Hrvatskoj koja ima CT uređaj.

Nabavku modernog MS CT uređaja financiralo je Ministarstvo zdravstva, a adekvatan prostor osigurao je Grad Zagreb u sklopu cjelovite rekonstrukcije i adaptacije bolničke zgrade u kojoj je smještena Radiologija.

140 godina stara Klinika za psihijatriju Vrapče je najveća i najstarija psihijatrijska ustanova u Hrvatskoj.

U njoj se liječe pacijenti s najtežim dijagnozama iz cijele države te zaslužuje i modernu opremu.

Klinika za psihijatriju Vrapče danas raspolaže svim neophodnim uređajima za dijagnostiku najsuptilnijih psihijatrijskih i neuroloških poremećaja, a čime se dodatno podiže standard i omogućuje još bolja skrb za bolesnike.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.