Ostalo

Dan narcisa: "Utrka za fajterice" u subotu

Objavljeno 19.03.2019.

SVE za NJU

Udruga SVE za NJU će u subotu povodom Dana narcisa organizirati humanitarnu utrku i štafetu pod nazivom "Utrka za fajterice" oko zagrebačkog parka Zrinjevac.
Dan narcisa: "Utrka za fajterice" u subotu
 

Događaj je posvećen ženama koje se bore s rakom, ali i svima koji im pomažu - članovima obitelji, prijateljima, kolegama, onkolozima, radiolozima, kirurzima i medicinskim sestrama.

Glavna utrka koja ima primarno humanitarni, a ne natjecateljski karakter održat će se u 11 sati i uključuje nekoliko krugova oko Zrinjevca.

U 12 sati bit će organizirana simbolična štafeta "Dream team" u kojoj će sudjelovati javne osobe i na taj način dati podršku svim "fajtericama".

Statistike govore da će svaki peti stanovnik Hrvatske do kraja života dobiti neku zloćudnu bolest.

Udruga Sve za nju pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, kao i članovima njihovih obitelji.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.