Ostalo

Još 18 zaraženih

Objavljeno 19.03.2020.

Civilna zaštita

U Hrvatskoj je u srijedu zabilježeno 18 novih pozitivnih bolesnika na koronavirus, uključujući i prvi slučaj u Dalmaciji.
Još 18 zaraženih
 

Među zaraženima je i devetoro liječnika.

Bolnicama su dane upute da se hladni program smanji, hitna medicinska djelatnost neometano odvija, dok sve onkološke bolesti i nadalje moraju biti tretirane na isti način.

Nakon što je Nacionalni stožer Civilne zaštite dobio veće ovlasti kako bi se, zbog epidemije koronavirusa, ubrzala protočnost djelovanja sustava i osigurala socijalna distanciranost, najavljene su nove mjere usmjerene prema strožem socijalnom distanciranju.

Od ponoći se u Hrvatskoj otkazuju svi javni događaji i okupljanja, obustavit će se rad za sve uslužne djelatnosti koje nisu prijeko potrebne za svakodnevno funkcioniranje zajednice, od sauna i muzeja do knjižnica, teretana i plesnih škola.

Zatvorit će se i sve trgovine, osim prehrambenih, dostave hrane, pekarni i ljekarni.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.