Ostalo

Još tri žrtve koronavirusa

Objavljeno 16.04.2020.

Civilna zaštita

U Hrvatskoj je u srijedu potvrđeno 37 novih slučajeva infekcije koronavirusom, uz još troje preminulih.
Još tri žrtve koronavirusa
 

50 dana od pojave koronavirusa u Hrvatskoj ukupan broj zaraženih porastao je na 1741, dok se brojka umrlih povećala na ukupno 34.

U splitskom KBC-u zaraznoj bolesti podlegla je 98-godišnja žena, u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević umro je 73-godišnjak, a u Dubrovniku 74-godišnji štićenik Doma za starije.

Od utorka se oporavilo 58 osoba, pa se ukupan broj izliječenih povećao na 473.

U samoizolaciji se trenutno nalazi 15059 osoba.

Virus koji teško pogađa stariju populaciju i kronične bolesnike, ušao je nakon Splita, Dubrovnika i još nekih gradova i u jedan zagrebački privatni dom za starije u kojem je zaraženo troje štićenika.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.