Ostalo

Poziv KoHOM-a liječnicima

Objavljeno 08.08.2020.

KoHOM

Koordinacija hrvatske obiteljske medicine pozvala je u petak obiteljske liječnike da ustraju u maksimalnoj dostupnosti svim svojim pacijentima.
Poziv KoHOM-a liječnicima
 

Svjesni su da je velik nedostatak liječnika u primarnoj zdravstvenoj zaštiti, ali i toga kakvi ih izazovi u skoro vrijeme čekaju - uz aktualnu epidemiju očekuje ih i gripa, uz turiste i izbjeglice, a uz veliko administrativno opterećenje i najavljeni novi preventivni programi.

KoHOM pacijente poziva da ustraju u pridržavanju protuepidemijskih mjera - socijalna distanca, maske u zatvorenim prostorima, čuvanje starijih i bolesnih.

Svima preporučuju da se prije dolaska u ordinacije najave telefonom, a kod dolaska obavezno nose masku.

Dnevni broj kontakata liječnika i medicinske sestre s pacijentima je veći od 100, vrlo često i blizu 200, stoga će biti iznimno važno razumijevanje, strpljenje i suradnja svih pacijenata.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.