Ostalo

KBC Rijeka: Psihološka pomoć građanima

Objavljeno 10.12.2020.

KBC Rijeka

KBC Rijeka je zbog pandemije koronavirusa u svrhu pružanja psihološke potpore i pomoći građanima stavio na raspolaganje dvije telefonske linije.
KBC Rijeka: Psihološka pomoć građanima
 

Psiholozi Zavoda za kliničku, zdravstvenu i organizacijsku psihologiju KBC Rijeka bit će dostupni građanima i odgovarati na pozive svakim radnim danom od 9 do 16 sati sve dok bude za time postojala potreba.

Odrasli se za psihološko savjetovanje mogu javiti na broj 091/447-8601, dok će na broju 091/447-8602 psihološku pomoć djeci pružati dječji psiholozi.

Psiholozima KBC Rijeka građani se mogu javiti ako su izloženi dodatnom stresu ili osjećaju strah i ako su zabrinuti ili imaju osjećaj neizvjesnosti zbog trenutačne pandemije koronavirusa.

Pored telefonskog savjetovališta za pružanje psihološke podrške i pomoći građanima, organizirana je i psihološka pomoć djelatnicima KBC Rijeka koji su izloženi dodatnom stresu, osjećaju neizvjesnosti i nedostatku kontrole nad okolnostima koje su iznimno složene.

U suradnji s psiholozima KBC Rijeka, psihološku podršku za studente i djelatnike Sveučilišta u Rijeci pruža Sveučilišni savjetovališni centar na broj telefona 099/486-7293, radnim danom od 9 do 14 sati i vikendom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.