Ostalo

Za zaštitnu opremu utrošeno više od 522 milijuna kuna

Objavljeno 10.12.2020.

Vlada RH

U borbi protiv koronavirusa Hrvatska je potrošila više od 522 milijuna kuna za nabavu zaštitne opreme, a 70% tog novca "pokriveno" je bespovratnim novcem EU fonda.
Za zaštitnu opremu utrošeno više od 522 milijuna kuna
 

Hrvatska se u nabavi opreme za provedbu mjera zaštite zdravlja i jačanja nadzora nad širenjem koronavirusa usmjerila na izravnu suradnju s uglednim kineskim kompanijama.

Vrijednost ugovora o nabavi robe zaključenih s tim kompanijama čini 77% ukupne vrijednosti nabavljene robe, odnosno nešto više od 359,1 milijuna kuna.

Za prijevoz roba organiziran je i plaćen prijevoz u ukupnom iznosu nešto većem od 56,4 milijuna kuna, a odnosi se na organizaciju i troškove sedam avionskih charter letova na relaciji Shanghai-Zagreb te tri brodska prijevoza.

Ukupno je prevezeno nešto više od milijun tona robe.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.