Ostalo

Zagreb: U NZJZ-u na Božić i Novu godinu nema testiranja

Objavljeno 17.12.2020.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Nastavni zavod za javno zdravstvo (NZJZ) "Dr. Andrija Štampar" je izvijestio da na Božić i Novu godinu neće testirati građane na koronavirus, te da će se na Badnjak i Staru godinu testiranja provoditi do 9 do 11 sati.
Zagreb: U NZJZ-u na Božić i Novu godinu nema testiranja
 

Osim spomenutih dana, testiranja će se u NZJZ-u provoditi prema regularnom rasporedu te iz toga zavoda mole sve građane da se za testiranje prijave putem dostupne online platforme.

Podsjećaju kako je regularno radno vrijeme drive-in testiranja na Zavodu, Mirogojska cesta 16, od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati, subotom od 10 do 14 sati, te nedjeljom od 8 do 12 sati.

Kako je navedeno, testiranja u drugim terminima provodit će se prema modelu uzimanja briseva uvedenom krajem listopada.

Tako se narudžbe za testiranje na koronavirus primaju isključivo putem online platforme kojoj se može pristupiti na internetskoj stranici Zavoda.

Pozivni centar za unaprjeđenje praćenja osoba koje su bile u kontaktu sa zaraženom osobom otvoren je sedam dana u tjednu, od 8 do 20 sati, a kontakt brojevi su 014696308, 015563102 i 014696315.

Dodatni savjeti mogu se potražiti i putem e-maila covidinfo@stampar.hr.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
1.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.