Mladi

Brošura o emocionalnoj pismenosti

Objavljeno 19.10.2023.

Grad Zagreb

Grad Zagreb je izdao brošuru pod nazivom "Emocionalna pismenost: Smjernice za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve koji žele znati više".
Brošura o emocionalnoj pismenosti
 

Ova brošura sažima suvremena znanstvena saznanja i pruža široko primjenjive informacije o važnosti razvijanja emocionalne pismenosti kod djece.

Autori ističu ključnu ulogu emocionalne pismenosti u djetetovom cjelovitom razvoju i njegovoj psihološkoj otpornosti, a sadrži korisne savjete za roditelje, odgajatelje, nastavnike i sve druge koji su uključeni u odgoj i obrazovanje mladih.

Ova inicijativa potiče svijest o mentalnom zdravlju i emocionalnoj dobrobiti djece te promiče razumijevanje i podršku u tom kontekstu.

Brošuru je moguće preuzeti na internetskim stranicama Grada Zagreba.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.