Mladi

Natjecanje "Škola bez ovisnosti - grad bez ovisnosti"

Objavljeno 19.10.2023.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" uz podršku Grada Zagreba ponovo organizira natjecanje za učenike osnovnih i srednjih škola pod već poznatim nazivom "Škola bez ovisnosti - grad bez ovisnosti".
Natjecanje "Škola bez ovisnosti - grad bez ovisnosti"
 

Natjecanjem se želi potaknuti mlade da razmišljaju i progovore iz svog kuta o ovisnostima - u svojoj školi i u svom gradu.

Problem ovisnosti među mladima je u porastu te je cilj podići razinu znanja o štetnim posljedicama ovisnosti i senzibilizirati mlade za ovaj problem.

Učenici se natječu u dvije kategorije: najbolji plakat i najbolji slogan.

Prva tri mjesta u svakoj kategoriji nagrađuju se vrlo vrijednim nagradama.

Natjecanjem će se obilježiti Mjesec borbe protiv ovisnosti (u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca 2023. godine).

Svečana dodjela nagrada bit će 1. prosinca 2023. godine u Velikoj dvorani Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.