Tjelovježba

3. kros utrka VOLIM TRČANJE

Objavljeno 22.06.2010.
Društvo športske rekreacije Aktivan život organizira već treću godinu za redom Kros utrku VOLIM TRČANJE u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života. Utrka će se održati 22. lipnja 2010. od 10 sati u Zagrebu na savskom nasipu kod Boćarskog doma.
3. kros utrka VOLIM TRČANJE
 

Želeći ukazati na važnost kretanja organizatori su mislili na sve uzraste pa će se održati: BABY MARATON za djecu do 2 godine, a morat će prijeći samo 20 metra, DJEČJI MARATON za uzrast do 10 godina i pretrčat će 500 metara, žene će se okušati na REKREATIVNOJ UTRCI ŽENA do 2 kilometra, oni s više kondicije otrčati će 5 kilometara na UTRCI GRAĐANA i na kraju oni koji to mogu i žele, trčat će 11 kilometara na KROS UTRCI VOLIM TRČANJE.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu 22. lipnja, obuku tenisice i nešto udobno i s nama zavole trčanje. Podjela sartnih brojeva je od 8-10 sati, a nakon toga počinju utrke 

Utrci će se pridružiti i mnoge poznate osobe iz javnog života; Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Mlinarić, Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

Utrka će i ove godine imati humanitaran karakter, dio startnine izdvojit će se za rad Zaklade Ana Rukavina, a  svi koji žele darovati financijska sredstva za rad Zaklade, mogu to učiniti na štandu Zaklade na dan utrke.

adidas, glavni pokrovitelj utrke, daruje poklon bonove za prvo troje natjecatelja u ženskoj i muškoj konkurenciji u utrkama za odrasle, a pobjednici koji ujedno sruše rekord utrke osvajaju i adidas tenisice za trčanje. Najbrži i najsretniji dobit će i adidas kape za trčanje.

Allianz, sponzor dječjih utrka, osigurao je za svako dijete besplatnu startninu, prigodan poklon kao i predstavu CVRČAK I MRAV koju će djeca moći pogledati u startno/ciljnom prostoru utrke. Najbrži i najsretniji će osvojiti i prigodne dječje majice.

Mnoge druge poklone osigurali su sponzori Oxford University Press, Algoritam, TrapeziusMB te Hlapić koji će svu djecu darovati prigodnim poklonom.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(30)
4.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.