O lijekovima

PEPTORAN MAX 150 mg, novi bezreceptni ranitidin na hrvatskom tržištu

Objavljeno 23.09.2011.
PEPTORAN® Max 150 mg, novi je bezreceptni lijek u PLIVINOJ paleti proizvoda namijenjenih liječenju želučanih tegoba.
PEPTORAN MAX 150 mg, novi bezreceptni ranitidin na hrvatskom tržištu
 

PEPTORAN MAX 150mg Za Maximalno miran želudac!

Uz GASTAL®, već poznat kao lijek prvog izbora namijenjen pacijentima s povremenim želučanim problemima s obzirom da njegovo djelovanje nastupa odmah nakon uzimanja i PEPTORAN® 75, ranitidin u dozi od 75mg koji omogućuje ne samo uklanjanje već i sprječavanje nastanka neugodnih simptoma tijekom 12 sati, od sada je bez liječničkog recepta dostupan i  PEPTORAN® Max 150mg.

PEPTORAN® Max 150mg je novi oblik pakiranja dostupan u ljekarnama bez recepta, dok će i nadalje na tržištu za potrebe kronične terapije na liječnički recept biti dostupan PLIVIN ranitidin 150 mg u pakiranju od 20 tableta.

Peptoran MAX smanjuje prekomjerno izlučivanje želučane kiseline i time pomaže pacijentima s jačim želučanim tegobama. Peptoran Max 150mg ima dugotrajniji terapeutski učinak pa je kod većine pacijenata za povoljan učinak dovoljna samo jedna tableta dnevno.

Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.


Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(154)
4.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.