Tjelovježba

Petak je Dan zimskog bicikliranja na posao

Objavljeno 06.02.2019.

Sindikat biciklista

Zagreb je treći, a Varaždin četvrti grad u svijetu po broju prijava građana koji su se dosad obvezali na sudjelovanje u Međunarodnom danu zimskog bicikliranja na posao, koji će se održati u petak, priopćio je Sindikat biciklista.
Petak je Dan zimskog bicikliranja na posao
 

Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao je inicijativa pokrenuta 2013. u Kanadi kao prijateljsko natjecanje među gradovima i zemljama svijeta.

Održava se svake godine drugog petka u veljači.

Zagreb je u tri uzastopne godine u tom natjecanju pobijedio zbog brojnosti onih koji su se obvezali da će barem taj dan koristiti bicikl na putu do posla, dok je 2018. godine vodstvo preuzeo Novi Sad.

Sindikat bicikista poziva građane iz cijele Hrvatske da se registriraju na www.winterbiketoworkday.org i pokažu da ima veliki broj onih koji bicikliraju neovisno o vremenskim uvjetima.

Napomenuli su kako je vrijeme ove godine izuzetno povoljno, za razliku od minusa u proteklim godinama, te najavili da će na tajnoj lokaciji u Zagrebu dijeliti biciklistički doručak.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.