Tjelovježba

Svjetski dan sporta, 25.5.

Objavljeno 24.05.2022.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Svake godine posljednje srijede u mjesecu svibnju TAFISA, svjetska organizacija sporta za sve obilježava Svjetski dan sporta "Challenge day - Dan izazova".
Svjetski dan sporta, 25.5.
 

Toga dana građane pozivaju na provođenje nekih od oblika sportsko - rekreacijskih aktivnosti u trajanju od minimalno 15 minuta.

I ove godine, 25. svibnja, Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve", dugogodišnji partner i suradnik Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" u brojnim programima i projektima zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti, obilježit će na prostoru ŠRC Trnje jubilarni 30. Svjetski dan sporta.

Tom prigodom bit će organizirani sportski susreti, tematske radionice i igraonice, kao i 8. Festival redovitog tjelesnog vježbanja te predstavljanje projekta HEPA - Health and Fitness Assessment for Seniors (HEPA S).

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.