Tjelovježba

Završena 3. kros utrka VOLIM TRČANJE

Objavljeno 24.06.2010.

Društvo športske rekreacije Aktivan život

Završena je 3. Kros utrka VOLIM TRČANJE. Utrka je održana na savskom nasipu kod Boćarskog doma u utorak, 22. lipnja, u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život. Broj prijavljenih natjecatelja nadmašio je sva očekivanja. 477 trkača svih uzrasta uveličalo je svojim nastupom jednomjesečnu akciju KRETANJEM DO ZDRAVLJA u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života.
Završena 3. kros utrka VOLIM TRČANJE
 

Na jutarnjem BABY MARATONU (20 metara) sudjelovalo je 15 natjecatelja do 2 godine. Pobjednica BABY MARATONA je Nensi Kršul iz Rijeke, a pobjednik Filip Vukadinović.

Slijedio je DJEČJI MARATON (500 metara) sudjelovalo je 75 natjecatelja do 10 godina. Pobjednica DJEČJEG MARATONA je Ana Marija Gavez iz Nedelišća, a pobjednik Filip Glavić iz Zagreba.

Na REKREATIVNOJ UTRCI ŽENA (2 km) sudjelovalo je 50 natjecateljica, a pobjednica utrke je Iva Mihaljević. UTRKU GRAĐANA (5 km) otrčalo je 157 natjecatelja, a pobjednik je Ante Pešec koji je ujedno i srušio rekord staze dotrčavši na cilj za 17,39 minuta. Pobjednica u UTRCI GRAĐANA je Marija Duraković.

Na najdužoj stazi KROS UTRCI VOLIM TRČANJE (11,44 km) sudjelovalo je 175 natjecatelja, a pobjednik i rekorder staze je Drago Paripović koji je na cilj došao za 40,04 minute, a pobjednica najduže staze je Marija Vrajić koja je u prošlogodišnjoj utrci postavila rekord staze na 5 kilometara.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(31)
4.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.