Ostalo

Uskoro novi digitalni radiološki uređaj u KBC Split

Objavljeno 13.04.2019.

KBC Split

KBC Split će uskoro dobiti novi digitalni radiološki uređaj vrijedan oko 1,5 milijuna kuna.
Uskoro novi digitalni radiološki uređaj u KBC Split
 

Trenutno se pregledi u KBC Split radi s aparaturom starijom od 30 godina, a novi uređaj će uz kvalitetniji radi omogućiti smanjivanje nužnih doza zračenja.

Ugovor o nabavci uređaja je potpisan u sklopu realizacije projekta "Unaprjeđenje sustava dnevnih bolnica i dnevnih kirurgija KBC Split" čija ukupna vrijednost iznosi 50 milijuna kuna.

U nastavku se očekuje opremanje ultrazvučnim uređajima, kolonoskopom, gastroskopom te suvremenim bolničkim ležajevima za onkologiju.

Bolnica bi iz tih novčanih sredstava uskoro trebala dobiti i veliki aparat za ultrazvučno razbijanje kamenaca, oftalmološku, pedijatrijsku i ginekološku opremu.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.