Ostalo

Vlada odobrila sredstva za projekte u zdravstvu

Objavljeno 02.08.2019.

Vlada RH

Vlada je u četvrtak dala suglasnost za preuzimanje obveza na račun državnog proračuna za projekt uspostave objedinjenog hitnog bolničkog prijema u KBC Sestre milosrdnice, te za projekt izgradnje zgrade dječje bolnice i Klinike za ginekologiju i porodništvo KBC Rijeka.
Vlada odobrila sredstva za projekte u zdravstvu
 

Vlada će tako u razdoblju od 2020. do 2022. godine za projekt "Uspostava objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice na lokaciji Vinogradska" dati iz državnog proračuna ukupno 42,9 milijuna kuna.

Ta sredstva namijenjena su sklapanju ugovora o nabavi građevinskih radova, usluge stručnog nadzora, usluge projektantskog nadzora, usluge koordinatora zaštite na radu i geodetskih usluga.

Vlada je dala suglasnost i za preuzimanje obveza na teret državnog proračuna u razdoblju od 2020. do 2023. godine za izgradnju zgrada dječje bolnice i Klinike za ginekologiju i porodništvo KBC Rijeka, termoenergetskog bloka te otvorenog višeetažnog parkirališta na lokalitetu Sušak u ukupnom iznosu od 649,2 milijuna kuna.

Taj projekt ukupno je vrijedan 799,3 milijuna kuna s PDV-om, a 150 milijuna kuna već je osigurano ove godine u proračunu.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.