Ostalo

Smiješak za sve: Novi volonteri

Objavljeno 16.09.2019.

Smiješak za sve

Udruga Smiješak za sve bogatija je za stotinu novih volontera koji će čitati priče na dječjim odjelima triju zagrebačkih bolnica: KBC Sestre milosrdnice, KBC Zagreb i Dječjoj bolnici Srebrnjak.
Smiješak za sve: Novi volonteri
 

Proteklog vikenda je održan edukacijski seminar na kojem su novi volonteri odslušali stručna predavanja i sudjelovali u praktičnim radionicama kako bi se što lakše pridružili projektu "Laku noć, pričoljupci!" u sklopu kojega tete i stričeki pričalice svih 365 dana u godini dolaze djeci u bolnicu čitati priče.

Najmlađi sudionici edukacijskog seminara navršili su 16 godina, a najstariji su u šestom desetljeću života.

Na edukacijskom seminaru proglašeni su i najbolji volonteri Smiješka za sve te su im predane zahvalnice za trud koji ulažu u volontiranje.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.