Ostalo

Deset godina Crvenih nosova

Objavljeno 26.02.2020.

Crveni nosovi

Crveni nosovi - klaunovidoktori su u proteklih deset godina posjetili više od 164000 djece i starijih osoba, promičući svoju misiju širenja osmijeha i istodobno vjerujući da osmijeh ima terapeutski učinak.
Deset godina Crvenih nosova
 

Kampanja "Već deset godina noslonac" simbolično je najavljena u KBC Zagreb.

Klaunovidoktori su educirani za rad s bolesnom djecom, starijim i nemoćnim osobama te s djecom i mladima s teškoćama u razvoju.

Obilaze 14 dječjih bolnica u Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Vukovaru, Rijeci, Zadru i Splitu te starije i nemoćne osobe u pet domova u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

U početku ih je bilo četvero, a trenutno ih je šest puta više.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.