Ostalo

Zaraženo 17 djece do devet godina

Objavljeno 01.04.2020.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) pokazuju da je koronavirusom trenutno zaraženo 17 djece do devet godina života, 24 od deset do 19 godina.
Zaraženo 17 djece do devet godina
 

Nema informacija da je bilo tko od njih teže bolestan.

Najavljeno je izdavanje propusnica za odlazak iz mjesta prebivališta ili boravišta putem informatičke aplikacije, koja će omogućiti građanima da preko sustava e-građani dobiju propusnicu za kretanje, pa i oni koji spadaju u izuzetke iz odluke o ograničenju kretanja.

Propusnice će moći izdavati liječnici obiteljske medicine, lokalni stožeri civilne zaštite, te poslodavci koji žele osigurati dolazak svojih radnika na posao.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.