Ostalo

Zagreb: Izdvojene COVID ordinacije

Objavljeno 30.06.2020.

Grad Zagreb

Zbog pogoršanja epidemiološke slike u Zagrebu su od ponedjeljka ponovno počele raditi izdvojene COVID ordinacije u kojima se obavlja savjetovanje, trijaža i pregledi osoba sa sumnjom na koronavirus.
Zagreb: Izdvojene COVID ordinacije
 

Radno vrijeme ambulanti je svakoga dana od 8 do 20 sati, a prije dolaska potrebno je najaviti se telefonom.

Ordinacije su otvorene na Aveniji Većeslava Holjevca 22 - Dom zdravlja Zagreb - Centar, zatim u Domu zdravlja Zagreb - Istok u Hirčevoj ulici, Domu zdravlja Zagreb - Zapad na Prilazu baruna Filipovića 11, te u Dom Zdravalja Park Stara Trešnjevka 4.

Uzimanje uzoraka za testiranje na COVID -19 obavlja se radnim danima u DZ Prilaz baruna i Filipovića 11 i DZ Zagreb - Centar, Avenija Većeslava Holjevca 22.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.