Ostalo

Predviđanje širenja koronavirusa uz pomoć interneta

Objavljeno 14.09.2020.

Fox News

Pretraživanja vezana uz gastrointestinalne simptome su se u istraživanju provedenom u SAD pokazala dobrim indikatorom širenja koronavirusa u određenim područjima.
Predviđanje širenja koronavirusa uz pomoć interneta
 

Istraživači iz Massachusetts General Hospital u Bostonu su utvrdili kako je povećanje ovakve aktivnosti na internetu bilo praćeno rastom broja osoba zaraženih koronavirusom u sljedećih nekoliko tjedana.

Rezultati objavljeni u stručnom časopisu Clinical Gastroenterology and Hepatology su dobiveni uz pomoć modela razvijenog prije nekoliko godina za potrebe praćenja sezonskih epidemija gripe.

Za potrebe studije su analizirani podaci prikupljeni tijekom početne faze epidemije koronavirusa.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.