Ostalo

Europski tjedan mobilnosti

Objavljeno 15.09.2020.

Grad Zagreb

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti svi građani Zagreba imat će priliku u srijedu, 16. rujna, besplatno voziti gradske bicikle na 24 sata i sudjelovati u besplatnoj edukaciji za odrasle bicikliste.
Europski tjedan mobilnosti
 

Europski tjedan mobilnosti održava se svake godine od 16. do 22. rujna.

Ova europska inicijativa potiče male i velike gradove na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava i pozivanje ljudi da iskušaju alternative vožnji automobilom.

Za bolje poznavanje prometnih propisa i pravila za vješto upravljanje biciklom, organizirana je, već tradicionalna, Škola bicikliranja za odrasle 18+, koja će se održati u subotu 19. rujna od 11 do 13 sati kod Boćarskog doma na Prisavlju.

Ovogodišnji Europski tjedan mobilnosti se održava pod sloganom "Mobilnost s nultim emisijama za sve".

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.