Ostalo

Biciklijada u povodu Europskog tjedna mobilnosti

Objavljeno 17.09.2020.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Udruga "Biciklom do zdravlja" u subotu 19. rujna organizira obiteljsku biciklijadu od Bundeka do Svete Nedelje s početkom u 10 sati.
Biciklijada u povodu Europskog tjedna mobilnosti
 

Ova sportsko-rekreativna i javno-zdravstvena manifestacija je organizirana u svrhu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti, a cilj joj je promovirati aktivan način života te prikazati bicikliranje kao uspješno terapijsko sredstvo.

Za sudionike biciklijade pripremljeni su razni zdravstveno-edukativni programi prije i nakon utrke.

Biciklijada će započeti u 10 sati na Bundeku, a dolazak na jezero Kipišće u Svetoj Nedelji je planiran u 12 sati.

Manifestacija će se odvijati pod pokroviteljstvom Gradskog ureda za zdravstvo Grada Zagreba, Grada Svete Nedelje te Doma zdravlja Zagreb-Zapad i stoga će biti popraćena raznim javno-zdravstvenim aktivnostima.

Od 9:30 do 10 sati stručnjaci NZZJZ "Dr. Andrija Štampar" provodit će vježbe zagrijavanja, rastezanja i pripreme za utrku.

Od 12 sati započinje edukativni program u Svetoj Nedelji na jezeru Kipišće koji uključuje edukacijska savjetovanja, tematska interaktivna predavanja i radionice namijenjene djeci, mladima i aktivnom odraslom stanovništvu, a fokusirane su na obitelj.

Broj sudionika bit će ograničen, a sve popratne aktivnosti održat će se poštujući propisani razmak i zadane epidemiološke mjere.

Uz to, sudionicima će se mjeriti temperatura, uzeti kontakt podaci te će se podijeliti zaštitne maske, a sve u svrhu sprječavanja zaraze koronavirusom.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.