Ostalo

Štampar: Novi model testiranja na koronavirus

Objavljeno 24.10.2020.

NZZJZ "Dr. Andrija Štampar"

Kako bi se smanjile gužve za testiranja na koronavirus koje svakim danom postaju sve veće te radi što bolje učinkovitosti provođenja dijagnostike, NZZJZ "Dr. Andrija Štampar" od ponedjeljka, 26. listopada, uvodi novi model uzimanja briseva na koronavirus, neovisno o svrsi testiranja.
Štampar: Novi model testiranja na koronavirus
 

Narudžbe građana za testiranje na koronavirus primat ćemo isključivo putem online platforme, kojoj se može pristupiti na poveznici https://prijavnicentar.hr/testiranje/stampar.
Građani mogu odabrati željeni termin testiranja, a samom testiranju moći će pristupiti od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati.

Nedjeljom i blagdanima testiranje će se vršiti u vremenu od 8 do 10 sati.

Nadalje, Zavod će svakodnevno dodijeliti 500 termina testiranja (u jednoj je minuti moguće testirati dvije osobe), a građane se moli da koriste model plaćanja internetskim bankarstvom i da unaprijed ispune obrazac.

Ukoliko su popunjeni termini za određeni dan, testiranje će se i dalje moći obaviti u COVID ambulantama pri domovima zdravlja na sljedećim lokacijama:

Dom zdravlja Zagreb - Zapad, Prilaz baruna Filipovića 11

Dom zdravlja Zagreb - Centar, Avenija Većeslava Holjevca 22

Dom zdravlja Zagreb - Istok, Grižanska 4

Moli se poslovne korisnike da termine testiranja i nadalje zatraže putem adrese elektronske pošte covidtest@stampar.hr.

-ako sami plaćate testiranje, obavezno je prilikom dolaska pokazati potvrdu banke o izvršenoj uplati;
-plaćanje možete izvršiti i na blagajni Zavoda te je moguće platiti bilo gotovinom, bilo karticom;
-ako je svrha testiranja put u inozemstvo, molimo da dođete s relevantnom informacijom o valjanosti trajanja testa vezano uz odredišnu državu

Cijena testiranja iznosi 698,21 kn, a ukoliko je rezultat potreban na engleskom ili njemačkom jeziku, može se dobiti potvrda o provedenom testiranju na engleskom ili njemačkom jeziku.

Cijena potvrde iznosi 125,00 kuna, a ukupna cijena nalaza i potvrde iznosi 823,21 kn.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.