Treća dob

Projekt "Svi za pamćenje - SPAM"

Objavljeno 26.01.2021.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Referentni centar Ministarstva zdravstva za zaštitu zdravlja starijih osoba pri Službi za javnozdravstvenu gerontologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" jedan je od partnera Gradu Zagrebu u Projektu "Svi za pamćenje - SPAM".
Projekt "Svi za pamćenje - SPAM"
 

Projekt je financiran od strane Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja "Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici - faza 1".

Projektom "Svi za pamćenje" nastoji se pružiti podrška oboljelima od Alzheimerove bolesti i drugih oblika demencije te njihovim obiteljima, a u okviru Projekta provodit će se i edukacije za njegovatelje.

Osnovni je cilj širenje socijalnih usluga u zajednici za pomoć oboljelima od Alzheimerove bolesti i drugih demencija te pružanje podrške oboljelima i njihovim obiteljima.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.