Ostalo

Hrvatski savez za rijetke bolesti: Kampanja #vidimte

Objavljeno 22.02.2021.

Hrvatski savez za rijetke bolesti

Tijekom veljače Hrvatski savez za rijetke bolesti provodit će kampanju #vidimte, kojom žele podići svijest o tim rijetkim bolestima od kojih boluje 200000 ljudi u Hrvatskoj, a uglavnom su u zdravstvenom i socijalnom sustavu nevidljivi.
Hrvatski savez za rijetke bolesti: Kampanja #vidimte
 

Ususret Međunarodnom danu rijetkih bolesti, koji se obilježava 28. veljače, kampanja pod nazivom #vidimte provodit će se na društvenim mrežama, a prikazuje šest kratkih dokumentarnih filmova s 12 sudionika u kojem svaki govori o jednom od problema s kojima se kao bolesnici susreću.

Filmovi će se objavljivati na facebook stanici Saveza, iz kojega pozivaju sve da se uključe u kampanju dijeljenjem sadržaja #vidimte na društvenim mrežama.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.