Ostalo

KBC Split: Počela gradnja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema

Objavljeno 10.05.2021.

KBC Split

U splitskom KBC-u su počeli infrastrukturni radovi na gradnji Objedinjenog hitnog bolničkog prijem (OHBP) vrijednog 80 milijuna kuna.
KBC Split: Počela gradnja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema
 

OHBP bi svoja vrata pacijentima trebao otvoriti kroz dvije godine.

Dosad je OHBP bio jedan od velikih nedostataka te bolnice, a sada će se u tu svrhu urediti cijelo prizemlje glavne zgrade stacionara.

Izvori financiranja su 31 milijun kuna iz EU fondova, 39 milijuna kuna osigurala je Vlada iz proračuna, dok će 10 milijuna kuna izdvojiti Splitsko-dalmatinska županija.

KBC Split planira raditi i polikliniku, istraživački medicinski centar i centar za akutnu medicinu, koji će se uklopiti s OHBP-om te uključiti i županijski Zavod za hitnu medicinu.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.