Ostalo

Od sljedećeg tjedna prvi covid autobus

Objavljeno 09.06.2021.

Ministarstvo zdravstva

Zbog pada interesa će biti organizirani covid autobusi za cijepljenje, a prvi bi trebao krenuti već u ponedjeljak, najavljeno je u Ministarstvu zdravstva.
Od sljedećeg tjedna prvi covid autobus
 

Covid autobusi će, po unaprijed dogovorenom redu, obilaziti područja županija i boraviti određeno vrijeme u manjim mjestima, od kojih neka nemaju nikakve zdravstvene ustanove na svom području.

Ova inovacija u cijepljenju će biti orijentirana prema ruralnim područjima te kako bi se stanovnicima manjih naselja izašlo u susret.

Iz ministarstva je najavljeno i smanjivanje dostupnosti energetskih pića djeci i maloljetnicima, no modalitet će tek biti utvrđen.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.