Ostalo

KBC Split: Završen projekt prevencije bolesti

Objavljeno 19.07.2021.

KBC Split

Projekt jačanja kapaciteta za efikasnu prevenciju bolesti u Splitsko-dalmatinskoj županiji, vrijedan više od 924 tisuće kuna, je sufinancirala Europska unija iz europskog socijalnog fonda.
KBC Split: Završen projekt prevencije bolesti
 

Provodi se od veljače 2020. do kolovoza 2021., a partner KBC Split bio je Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Liječnici KBC Split iz područja onkoloških, plućnih, kardiovaskularnih. cerebrovaskularnih bolesti i bolesti djece su provodili edukaciju 50 djelatnika Nastavnog zavoda za javno zdravstvo prezentirajući im najnovije smjernice iz svojih područja.

Svrha je bila i edukacija liječnika i zdravstvenog osoblja u drugim dijelovima županije.

Edukacija se zbog pandemije održavala virtualno, a rezultat projekta je i brošura o prevenciji najčešćih kroničnih bolesti.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.