Ostalo

Zagreb: Nova lokacija za cijepljenje bez naručivanja

Objavljeno 21.07.2021.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo

Građani se svakim radnim danom od 8.00 do 18.00 sati mogu cijepiti protiv bolesti COVID-19 u prostorijama Službe za medicinu rada u Ulici Radoslava Cimermana 64a u Zagrebu.
Zagreb: Nova lokacija za cijepljenje bez naručivanja
 

Građani se ne moraju prethodno naručiti ili najaviti.

Cijepljenje je organizirano za osobe koje trebaju primiti prvu ili drugu dozu cjepiva, uz obavezno predočenje potvrde o cijepljenju ako je osoba došla po drugu dozu cjepiva.

Zaključno s 19. srpnja utrošeno je 2930768 doza cjepiva, a cijepljeno je je 39,3% ukupnog stanovništva, odnosno 47,2% odraslog stanovništva.

Na dan 19. srpnja utrošeno je 14826 doza cjepiva, a od toga je 4345 osoba cijepljeno prvom dozom.

Zaključno s 19. srpnja 1593590 osoba cijepljeno je barem jednom dozom, a od njih je cijepljenje završeno za 1375054 osoba, što čini 40,84 % odraslog stanovništva.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.