Ostalo

Blaže epidemiološke mjere u novoj školskoj godini

Objavljeno 27.08.2021.

Vlada RH

Epidemiološke mjere će u novoj školskoj godini biti nešto blaže, pa će se osnovnoškolci od prvog do petog razreda moći u određenoj mjeri miješati.
Blaže epidemiološke mjere u novoj školskoj godini
 

Dopustit će se i direktna nastava izbornih predmeta, dopunske i dodatne nastave.

Viši razredi osnovnih škola moći će mijenjati učionice, a omogućit će se i uporaba kabineta te bavljenje sportskim aktivnostima u školi.

Školske sportske dvorane i dalje će biti zatvorene za rekreativni sport.

Vraćaju se i roditeljski sastanci uživo uz nošenje zaštitnih maski i poštivanje razmaka od dva metra te prozračivanje prostorija.

Mjerenje temperature zaposlenika ostaje obaveza prije dolaska na posao, kao i obaveza roditeljima da temperaturu mjere djeci prije odlaska u školu.

Obavezno je nošenje zaštitnih maski za učenike viših razreda ako nije moguće osigurati razmak od dva metra, a i inače se preporučuje.

Školska praksa budućim nastavnicima omogućit će se u razredima, na isti način kao i zaposlenicima.

Praksa učenika u tvrtkama ponovno se dopušta kao bitan segment strukovnog obrazovanja.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.