Ostalo

Štampar: Obavijest za naručene na PCR testiranje

Objavljeno 22.01.2022.

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" apelira na sve građane grada Zagreba da svoj termin za PCR testiranje obavezno otkažu ako iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći u zakazano vrijeme.
Štampar: Obavijest za naručene na PCR testiranje
 

NZZJZ "Dr. Andrija Štampar" pritom posebno naglašava kako u posljednjih nekoliko dana između 200 i 250 ljudi nije došlo na prethodno zakazani termin, dok potencijalno zaraženi građani istovremeno čekaju svoj termin za PCR testiranje i do tjedan dana.

Pozivni centar NZJZ "Dr. Andrija Štampar" dostupan je sedam dana u tjednu od 8 do 20 sati, a građani se za testiranje mogu naručiti pozivom na sljedeće brojeve: 014696308, 014696315 i 015563102, dok je termin moguće dogovoriti ili otkazati i slanjem elektroničke pošte na covidinfo@stampar.hr.

Prilikom otkazivanja dovoljno je napisati ime i prezime, datum rođenja i termin narudžbe.

Služba za kliničku mikrobiologiju NZJZ "Dr. Andrija Štampar" dnevno testira PCR testom od 2500 do 3000 građana, a trenutni je pozitivitet čak 70%.

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.