Tjelovježba

Živjeti punim plućima – PLIVA i Festival zdravlja u Maksimiru

Objavljeno 19.05.2022.

PLIVA Hrvatska

Festival zdravlja je javnozdravstvena akcija, promiče zdraviji način života. Slogan ovogodišnjeg festivala glasi #uspori. Ovogodišnji Festival zdravlja, treći po redu, održat će se od 20. do 22. svibnja 2022. u Parku Maksimir kod Vidikovca. Tijekom tri dana organizirane su različite radionice i paneli tako da će svatko moći pronaći neki interesantan sadržaj.
Živjeti punim plućima – PLIVA i Festival zdravlja u Maksimiru
 

U subotu, 21. svibnja, PLIVA je pokrovitelj događanja na festivalu vezanih uz respiratorno zdravlje pod geslom "Živjeti punim plućima". Možete nam se pridružiti na radionici nordijskog hodanja, panelu na temu zdravlja pluća ili se savjetovati s liječnicima od 10:00 -16:00 sati.

Raspored događanja:

Radionica nordijskog hodanje (11:00 – 11:45)

Nordijsko hodanje je aktivnost prilagođena svim dobnim skupinama. Ovo hodanje sa posebnim štapovima zbog brojnih dobrobiti, posebice za zdravlje pluća i ispravno držanje, postaje sve popularnije diljem svijeta. Pridružite nam u hodanju kroz prekrasnu Maksimirsku šumu, vaši srce i pluća će vam biti zahvalni!

Panel na temu zdravlja pluća (12:00-13:00)

Zrak nije najbolje kvalitete, način života nije idealan, okruženi smo negativnim vijestima. Kako život u modernom svijetu djeluje na zdravlje pluća? Koji su zdravi stilovi života kojima možemo ublažiti negativne utjecaje? Dođite i poslušajte razgovor dvije pulmologinje i psihologa

Savjetovanje sa liječnicima (10:00 – 12:00 i 14:00 – 16:00)

Imate pitanja vezano uz zdravlje dišnih putova? Muče vas alergije ili imate problema s disanjem? Dođite na savjetovanje u posebno organiziranim šatorima u Maksimiru.

 

Dođite, pridružite nam se i Živite punim plućima…

Zajedno prema zdravlju

PLIVA

Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave. Članak odražava medicinske stavove važeće u trenutku objave.
HQ/MED/17/0046

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(2)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

KALENDAR ovulacije

Izračunaj plodne dane
Datum početka posljednjeg ciklusa:
Trajanje menstruacijskog ciklusa:

Vježbe istezanja

Vježbe istezanja mogu provoditi sve osobe bez obzira na životnu dob.

BMI za djecu

Izračunajte BMI za djevojčicu ili dječaka. BMI za djecu Djevojčice i dječaci imaju različite vrijednosti BMI-a tijekom odrastanja. Važno je koristi kalkulator primjeren za dob.