Ostalo

438 milijuna kuna za obnovu KBC Sestre milosrdnice

Objavljeno 03.06.2022.

KBC Sestre milosrdnice

KBC Sestre milosrdnice i Ministarstvo zdravstva su sklopili su ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za obnovu od potresa šest objekata KBC-a.
438 milijuna kuna za obnovu KBC Sestre milosrdnice
 

Ukupan iznos ugovora je oko 438 milijuna kuna.

Dio sredstava se financira iz Fonda solidarnosti EU (konstrukcijska obnova) za što je rok za povlačenje sredstava do lipnja 2023., a drugi dio (cjelovita obnova s energetskom učinkovitošću) iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO).

Obnovom od potresa su obuhvaćeni Upravna zgrada, Zgrada lnterna 2, Zgrada lnterna 3, Zgrada 7 Kliničkog zavoda za kemiju i endokrinologiju, Zgrada 4 Klinike za očne bolesti i Klinike za kožne i spolne bolesti te Zgrada 9 Klinike za kirurgiju.

Za obnovu od potresa svih šest zgrada objavljen je jedan postupak javne nabave, temeljem kojeg će se, uz građevinske radove, ugovoriti i usluge projektiranja po sistemu "ključ u ruke".

Radovi bi za prvih pet zgrada trebali biti završeni do kraja 2023., a za šestu do svibnja 2024. godine.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.

Besplatni newsletter

Svakodnevno biramo najzanimljivije za vas i šaljemo.